رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش جهاد اسلامی به تهدیدهای «بنی گانتز»

واکنش جهاد اسلامی به تهدیدهای «بنی گانتز» «خضر حبیب» از سران جنبش جهاد اسلامی فلسطین، امروز (سه‌شنبه)، تأکید کرد که تهدیدهای «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم موقت صهیونیستی باعث نگرانی مقاومت نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر حبیب به پایگاه خبری «سبق ۲۴» گفت که تهدیدهای گانتز مبنی بر تنش در غزه و کرانه باختری «ما را نمی‌ترساند و باعث وحشت مقاومت فلسطین نخواهد شد. مقاومت اما به این تهدیدها توجه دارد.»

وی با بیان اینکه مقاومت فلسطین برای پاسخ به هر گونه تهدید یا تجاوز رژیم صهیونیستی آمادگی کافی دارد، خاطر نشان کرد این رژیم در تلاش است به غزه اتهام بزند و آن را عامل شعله‌ور شدن مقاومت در کرانه باختری عنوان کند.

این عضو ارشد جهاد اسلامی همچنین گفت که عرصه جنگ در همه مناطق فلسطین یکی است. این در حالی است که گانتز امروز به ارتش صهیونیستی دستور دارد که آماده هر گونه رخدادی باشند که باعث تنش در کرانه باختری خواهد شد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار